Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Companie » Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
GENERALE DE VANZARE  ( TCGV)

 

Site-ul www.Kidscom.ro este proprietatea CHILDCARE INTERNATIONAL SRL inregistrata in Bucuresti, Calea Mosilor, nr. 225, Bloc 33-35, Scara 2, Etaj 5, Apartament 52, sector 2, J40/16502/2017, CUI: RO38275440. Folosirea site-ului este permisa www.Kidscom.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:


Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.Kidscom.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, adica pentru procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de email. In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si sa iti creezi un cont,  te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doresti sa nu mai primesti anumite informatii, sa modifici anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fii sters din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@kidscom.ro. 
Cu toate acestea, datele personale vor putea fi transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza legii.
www.Kidscom.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Pretul produselor

Toate preturile afisate pe site-ul www.Kidscom.ro sunt exprimate in RON si contin TVA 19%. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.Kidscom.ro , telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail contact@kidscom.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare.
Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.kidscom.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid. In cazul in care nu te afli pe teritoriul Romaniei, dar iti doresti sa comanzi produsele pe care le comercializam, iti recomandam sa iei legatura cu un prieten sau cu o ruda de familie pentru ca livrarea produselor sa se faca la adresa respectivei persoane. Ulterior, persoana in cauza iti poate trimite produsele comandate, oriunde in lume.
 
Costul transportului pentru orice comanda este suportat de catre www.Kidscom.ro,  indiferent cate produse ai in cosul de cumparaturi.
 
 
Livrarea produselor se face de luni pana vineri (sambata doar in orasele mari), exceptie facand sarbatorile legale, iar produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda.
Inainte de livrare vei fi contactat (telefonci sau prin SMS)  de catre agentul curierului pentru a fi informat legat de intervalul orar pentru livrare.Daca, timp de 14 zile, curierul nu poate livra produsele din comanda plasata pe www.kidscom.ro din diverse motive, din vina ta, sau daca produsele nu vor fi ridicate de la centrul firmei de curierat, vei fi considerat raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.
Important: In cazul produselor personalizate, confectionate special pentru tine, termenele de livrare se pot prelungi. Consultantii nostri de vanzari te vor anunta cu privire la termenul de livrare al produselor personalizate, acesta putand ajunge pana la 8-10 saptamani.
 
Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare (care poate fi accesata aici), poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.kidscom.ro , fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la livrarea produsului.
Potrivit Ordonantei de urgenta nr.34/2014 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris printr-un mail trims la adresa contact@kidscom.ro.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor.
In cazul produselor comandate de pe www.kidscom.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:
·         returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului
·         produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura
·         etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia
·         costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client
·         returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.
·         se recomanda returnarea produselor in ambalajul original 
 
·         In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, Kidscom isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.


Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.
 
Atentie: Produsele executate la comanda speciala nu pot face obiectul unui retur.
Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numarul de telefon 0264434174  sau la adresa de email contact@kidscom.ro
 
Functionarea site-ului

Dat fiind faptul ca site-ul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata www.kidscom.ro nu raspunde de continutul sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.kidscom.ro.

Raspunderi asumate

www.Kidscom.ro nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.
www.Kidscom.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.
www.Kidscom.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul site-ului.
Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. Kidscom.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului in momentul in care il preda reprezentantului firmei de curierat, iar acesta il preia considerand ca ambalarea este corespunzatoare.
In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client, iar acesta il accepta ca atare, se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosi produsul respectiv. Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele, iar julirea sau murdarirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.
Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibil ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie disponibil fizic. In cazul unei astfel de situatii veti fi intotdeauna anuntati telefonic.
Preturile de pe site ale produselor  pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.
Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.
In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs, clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare, iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.
In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor, Kidscom.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.
 
Garantii

Produsele achizitionate de pe www.Kidscom.ro dispun de garantie in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs in cauza. Persoana care asigura garantia este persoana juridica mentionata pe certificatul de garantie al produsului si anume producatorul sau importatorul.
    Certificatul de garantie se gaseste in coletul pe care il primesti sau sub nota de transport lipita pe cutie (plicul transparent in care se gasesc informatiile referitoare la expeditor si receptor). In cazul in care ai verificat in aceste locuri si Certificatul de garantie lipseste, iti recomandam sa apelezi la numarul 0264 434 174  iar consultantii nostri vor emite un nou certificat. Ulterior, vei primi Certificatul de garantie pe email. 
    Ca si client Kidscom, pentru a beneficia de garantia produselor comandate, trebuie sa:


·         comanzi produsul in cauza de pe www.Kidscom.ro si sa il utilizezi in scopul pentru care a fost creat
·         respecti instructiunile de utilizare din manualul de utilizare
·         pastrezi Certificatul de garantie si factura fiscala aferenta comenzii
·         sa livrezi produsul in cauza impreuna cu accesoriile primite la adresa mentionata pe Certificatul de garantie sau comunicata de catre persoana de legatura.   

    Poti pierde garantia produselor comandate daca: 


·         provoci avarii sau deteriorari mecanice produselor
·         daca produsele sunt expuse excesiv la radiatiile solare, motiv pentru care nu mai functioneaza normal
·         aduci modificari sau interventii neautorizate produselor comandate
·         produsele se deterioreaza ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
·         produsele se deterioreaza ca urmare a transportului, manipularii sau instalarii gresite
·         produsele sunt distruse prin lovire
·         marcajul cu modelul sau seria produsului sunt distruse de catre tine
·         produsul a fost avariat sau distrus prin inundare, incendiere, expunere la soare sau descarcari electrice
·         circuitele interne ale produselor sunt distruse din cauza socurilor
·         perioada in care Certificatul de garantie al produsului este valabil, expira sau se incheie.
    
 In ceea ce priveste legislatia in vigoare, referitoare la garantia produselor comandate, toate prevederile mentionate sunt respectate de catre  www.Kidscom.ro. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in vigoare.
 
Garantie produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la  perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea  producatorului/importatorului.
Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul si la care este indreptatit conform  OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.
Pentru produsele cu folosinta indelungata produselor li se ofera o grantie de conformitate de 2 ani. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.
Garantia de conformitate face referire la caracteristicile produsului conform caracteristicilor de pe site.
Dispozitii finale
Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.

J40/16502/2017