Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Companie » Livrare
Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.kidscom.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid. In cazul in care nu te afli pe teritoriul Romaniei, dar iti doresti sa comanzi produsele pe care le comercializam, iti recomandam sa iei legatura cu un prieten sau cu o ruda de familie pentru ca livrarea produselor sa se faca la adresa respectivei persoane. Ulterior, persoana in cauza iti poate trimite produsele comandate, oriunde in lume.
 
Costul transportului pentru orice comanda este suportat de catre www.Kidscom.ro,  indiferent cate produse ai in cosul de cumparaturi.
 
 
Livrarea produselor se face de luni pana vineri (sambata doar in orasele mari), exceptie facand sarbatorile legale, iar produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda.
Inainte de livrare vei fi contactat (telefonci sau prin SMS)  de catre agentul curierului pentru a fi informat legat de intervalul orar pentru livrare.Daca, timp de 14 zile, curierul nu poate livra produsele din comanda plasata peorwww.kidscom.ro din diverse motive, din vina ta, sau daca produsele nu vor fi ridicate de la centrul firmei de curierat, vei fi considerat raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.
Important: In cazul produselor personalizate, confectionate special pentru tine, termenele de livrare se pot prelungi. Consultantii nostri de vanzari te vor anunta cu privire la termenul de livrare al produselor personalizate, acesta putand ajunge pana la 8-10 saptamani.


 

Formular de contact

Nume:
 
E-mail:
   
Telefon:
Mesaj:
 
Introduceti codul din imagine: