Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Companie » Despre noi

Despre Noi KidsCom - Magazin Online Accesorii Copii 


Astazi, compania este considerata una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din Balcani, cu sediul central in Atena-Grecia, precum si companiile surori din Cipru si Romania, distribuie exclusiv in zona, unele dintre cele mai respectate branduri la nivel mondial.

Compania detine opt magazine cu amanuntul in Grecia, Cipru si Romania. Grecia: pe cele mai prestigioase bulevarde din Atena, cum ar fi Kifisias, Poseidonos & Xalandriou si in orasul Lamia. Cipru: un magazin “state of art” in capitala Ciprului, Nicosia si, de asemenea, in Paralimni Cipru. Romania: unul din cele mai complexe magazine din industria pentru copii din Romania, chiar in centrul orasului Cluj-Napoca (al doilea cel mai puternic oras din Romania). Recent am inaugurat si noul magazin Kidscom din cadrul Kika Bucuresti si Magazinul Kidscom din Timisoara.

In cadrul magazinelor noastre gasiti o  variate de produse pentru puericultura care acopera intreaga gama necesara atat mamei cat si bebelusului de la majoritatea marcilor de renume. 
 
Marci distribuite exclusiv de Kidscom in Romania

 
     

Unul dintre cele mai faimoase scaune auto din lume, care combina designul italian si standardele de siguranta non negociabile pe care firma le-a mostenit din experienta ei in implicarea industriei de masini de curse.

 

Buggy Board. Un produs revolutionar - o platforma universala care poate fi atasata la orice tip de carucior, face plimbarea dumneavoastra in oras cu caruciorul mai usor ca niciodata.

 

Cel mai bun marsupiu pentru noii parinti pe picior de plecare.BabaSling este perfect pentru calatorie, alaptare si pentru a reusi sa isi rezolve treburile in acelasi timp. Un produs din Marea Britanie cu design inovator si caracteristici incomparabile de siguranta britanice.